Вашата транспортна
реклама

Ние сме рекламна агенция "Транспад 96" ЕООД

Фирма „ТРАНСПАД-96“ ЕООД е специализирана в областта
на транспортната реклама и е на пазара от 1994 година.
Екипът ни обединява специалистите, създали и развили
 този вид дейност в Градски транспорт – София, а впоследствие и на територията на цялата страна.

Превозните средства на градски транспорт покриват огромни територии, свързвайки различните райони на градовете по 16-18 часа в денонощие и така са неотменна част от ежедневието на хората.  Докато пътуват , чакат на спирката или в задръстване, докато бързат за работа, училище, магазин или просто се разхождат, рекламните превозни средства са непрекъснато пред очите им. Рекламата в градски транспорт включва:

• Частичен брандинг на автобуси и тролейбуси;

• Цялостен брандинг на автобуси и тролейбуси;

• Вътрешна транспортна реклама чрез стикери и хенгъри в автобуси и тролейбуси;

Фирменият автомобил е, като визитна картичка на Вашият бранд. С подходящо оформление ще бъдете запомнени навсякъде, където отидете. Рекламата може да бъде изработена чрез частичен  или цялостен  брандинг на фирмени автомобили, микробуси и камиони

Маршрутните таксита са част от транспортните превозни средства, обслужващи пътниците, както при придвижването  им в градовете, така и между тях. Ние можем да създадем за Вас частичен или цялостен брандинг на маршрутни таксита в София и страната.

Дизайнът при транспортната реклама е от изключително значение. Първото и най-важно нещо е, че транспортната реклама се гледа от разстояние. Точните размери и особеностите на превозните средства (мигачи, капаци, отваряеми прозорци, гуми, лайсни и др. ) са много важни, за да не се получат „разрязани“ лога, нарушени образи и надписи.

Предпечатната подготовка е не по-малко важна от изготвянето на рекламния дизайн. Дългогодишният ни опит в транспортната реклама и познаването на спецификацията на различните превозни средства, както и работата с най-добрите печатници, ще ви гарантират качествен рекламен продукт, без да бъде нарушено цялостното рекламно послание.